Novetats

« Ves enrere

Protocol de col·laboració entre Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia en matèria de transparència i participació ciutadana

Protocol de col·laboració entre Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia en matèria de transparència i participació ciutadana

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i la consellera de Transparència, Participació i Portaveu de la Regió de Múrcia, Noelia Arroyo Hernández, han firmat un protocol de col·laboració en matèria de participació ciutadana, transparència, dades obertes i bon govern.

 

En ell, ambdós autonomies reclamen al Govern estatal la creació de la Conferència Sectorial de Govern Obert, com a òrgan de cooperació multilateral.

 

També el protocol destaca l'intercanvi d'experiències entre Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia així com treballar per a elaborar un nou àmbit relacional més participatiu i transparent entre els poders públics i la ciutadania. A més potenciarà la transparència, el govern obert i la rendició de comptes com a estratègies per a previndre les males pràctiques en les administracions públiques.

 

També es comprometen a fomentar el diàleg entre les institucions i la societat civil; desenrotllar i intercanviar ferramentes informàtiques especialitzades i organitzar conjuntament trobades acadèmiques sobre qüestions vinculades amb Govern Obert.

 

Pots consultar este protocol de col·laboració ací

Editor de continguts