La Generalitat se suma a la celebració del setanta aniversari de la Casa Regional Valenciana de París

02/12/2017

La Generalitat se suma aquest diumenge als actes que commemoren el setanta aniversari de la Casa Regional Valenciana de París, una de les més antigues i que forma part dels Centres Valencians a l'Exterior (CEVEX).

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i president del Consell dels CEVEX, Manuel Alcaraz, participarà en els actes de celebració i commemoració, en què estarà acompanyat per la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas.

En la celebració del setanta aniversari de la Casa Regional Valenciana de París es rendirà homenatge a tots els presidents i falleres majors del centre des de la seua fundació. La presentació anirà a càrrec de l'artista valencià Donís Salvador, qui també oferirà una actuació musical.

Concert de Capella de Ministrers i homenatge al fundador de la Casa de París

Dins de les activitats de celebració del setanta aniversari de la Casa Regional Valenciana de París, Capella de Ministrers oferirà un concert amb el programa "Mapamundo, música de la cort aragonesa a Nàpols" en Notre Dame de Clignancourt amb composicions del segle XV, música de la corona aragonesa, francoflamenca i italiana, cançons i danses cortesanes.

Així mateix, es rendirà un especial homenatge al tinent Amado Granell, nascut a Borriana en 1898 i fundador d'aquest centre a París en 1947.