Zulima Pérez: 'Des del Govern Valencià volem posar en valor el treball i el paper que té la cooperació valenciana al món'

02/12/2017

La secretària autonòmica Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, inicia un viatge a l'Índia per a conéixer els projectes en matèria de cooperació duts a terme per la Fundació Vicente Ferrer.

Aquests projectes reben el suport de la Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Segons Zulima Pérez, "tractem d'impulsar i continuar treballant en el nostre compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides i col·laborar en la lluita contra la pobresa, les desigualtats i les injustícies".

La secretària autonòmica ha destacat que, des del Govern Valencià, "volem posar en valor el treball i el paper que té la cooperació valenciana al voltant del món així com el paper que juguen les empreses valencianes i, en aquest cas, les cooperatives que, per mitjà de la seua acció social, incideixen en la vida de moltes persones que viuen en altres països".
El principal objectiu d'aquest viatge és conéixer el treball diari en diverses localitats del districte indi d'Anantapur que està duent a terme la Fundació Vicente Ferrer. Al llarg d'aquesta setmana es realitzaran diverses activitats i visites a col·legis, hospitals com el de Bathalapalli o a tallers de comerç just com el de "Col·laboració Activa" impulsat per dones amb discapacitat.

Aquest viatge es fa de manera conjunta junt amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval) i la Diputació de València "per a conéixer la labor que aquesta fundació desenvolupa en aquest país per a donar oportunitats tant a homes com a dones i xiquets que viuen en aquesta zona", ha assenyalat la secretària autonòmica.

Arxius relacionats