Alcaraz i la presidenta del Consell Empresarial d'Alacant es reuneixen per a establir futures línies de col·laboració per a promoure la responsabilitat social

15/05/2018
Alcaraz i la presidenta del Consell Empresarial d"Alacant es reuneixen per a establir futures línies de col·laboració per a promoure la responsabi...

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i la presidenta del Consell Empresarial d'Alacant de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Rosana Perán, han mantingut una primera trobada protocol·lària amb vocació d'establir futures línies de col·laboració per a promoure la responsabilitat social.

En aquest sentit, el conseller ha explicat que la futura llei de foment de la responsabilitat social que es troba a Les Corts per a ser aprovada inclou una figura nova, que és la creació de "territoris socialment responsables", fet que suposarà un valor afegit per a l'empresariat i les institucions locals.

Així mateix, durant la reunió s'ha destacat la importància de la jornada que el pròxim 5 de juny se celebrarà a Alacant en matèria d'ètica pública i empresarial, on es presentaran exemples de bones pràctiques de relació entre el que és públic i el que és privat.

D'altra banda, Alcaraz i Perán han parlat de continuar millorant la imatge de la Comunitat, superar les èpoques més negres marcades per la corrupció i del significat que té el desenvolupament de les polítiques de cooperació internacional i dels objectius de desenvolupament sostenible.

Arxius relacionats