Alcaraz renova la Càtedra de Responsabilitat Social en col·laboració amb la Universitat d'Alacant

10/04/2018
Alcaraz renova la Càtedra de Responsabilitat Social en col·laboració amb la Universitat d"Alacant

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha signat el conveni amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, pel qual es renova la Càtedra de Responsabilitat Social en 2018. A l'acte ha assistit també la secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez.

El conseller ha destacat que la càtedra en matèria de responsabilitat social "està permetent desenvolupar activitats universitàries molt interessants i amb molt bons resultats".

Per la seua banda, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha destacat que tindre una càtedra en una àrea com aquesta "ens permet desenvolupar una cultura i una estratègia de responsabilitat social que es traduirà pròximament en el primer pla de responsabilitat social a la Universitat d'Alacant i que es vincula a aquesta col·laboració".

La Conselleria de Transparència finançarà les activitats incloses en el conveni amb un import de 30.000 euros, finançament que es destinarà a activitats formatives, culturals i d'investigació que estaran vinculades al coneixement i la difusió de la responsabilitat social.

Entre aquestes activitats destaquen les beques i ajudes de formació, la convocatòria de premis i la col·laboració en els plans de formació d'altres institucions.

A més, es desenvoluparan treballs d'investigació en aquesta matèria, es promouran trobades nacionals i internacionals d'experts sobre temes d'interés i s'organitzaran congressos i activitats de difusió i divulgació.

Arxius relacionats