La Comunitat acollirà la XI Trobada Autonòmica sobre Cooperació i Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alacant

13/04/2018

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha anunciat que la Comunitat Valenciana acollirà la XI Trobada Autonòmica sobre Cooperació i Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alacant els pròxims dies 26 i 27 d'abril a la seu de Casa Mediterrani.

Així ho ha explicat Alcaraz durant la reunió del Consell Valencià de Cooperació, en la qual s'han presentat les activitats programades en el si d'aquesta trobada, així com les previstes en matèria de cooperació per als pròxims mesos.

A la reunió també ha assistit la secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez, i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo.

La XI trobada de comunitats autònomes "debatrà temes essencials de cooperació emmarcats en l'Agenda 2030 de Nacions Unides per a fomentar polítiques de desenvolupament sostenible i treballar en la consecució dels ODS", ha assenyalat el conseller.

Alacant albergarà aquesta cimera autonòmica en què es farà un reconeixement especial al catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat del País Basc, Koldo Unceta, per les seues aportacions i estudis relacionats amb la cooperació descentralitzada.

La trobada serà clausurada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i comptarà amb la presència del conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, i del secretari d'Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica i el Carib, Fernando García Casas.

Durant la sessió del Consell Valencià de Cooperació també s'ha informat del Pla anual 2018 de cooperació internacional i del Sistema d'Indicadors d'Avaluació del IV Pla director.

Alcaraz ha posat en valor el paper que està desenvolupant el Consell Valencià de Cooperació, "gràcies a la participació activa de tots els agents de la cooperació valenciana".

Arxius relacionats