Gabriela Bravo, Cristina Almeida i Irantzu Varela protagonistes durant la tercera jornada de 'Diàlegs d'estiu'

10/07/2018

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, l'advocada Cristina Almeida i la periodista Irantzu Varela seran les protagonistes de la tercera jornada del Fòrum d'Ètica Pública i Democràcia - Diàlegs d'Estiu, que se celebra entre el 9 i el 13 de juliol.

En concret, Gabriela Bravo mantindrà una trobada amb la ciutadania a la localitat d'Alcoi amb l'objectiu d'establir un diàleg obert i directe en un exercici de participació i transparència. L'acte, que tindrà lloc a les 18.30 hores a l'espai Àgora, forma part de les trobades del Consell amb la ciutadania, iniciativa amb què es busca que tots els membres de l'executiu valencià reten comptes de la seua gestió en diferents municipis de la Comunitat.

Per la seua banda, l'advocada Cristina Almeida i la periodista Irantzu Varela intervindran a Alacant en el cicle "Converses obertes" amb "Del #nosaltresparim al #metoo. Converses entorn del moviment feminista". Aquest acte tindrà lloc a partir de les 19.30 hores a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Així mateix, durant la sessió d'aquest dimecres es desenvoluparan els seminaris "Reflexions sobre la reforma de la Constitució Espanyola", "Desenvolupament sostenible, globalització, i enfortiment dels drets democràtics" i "Geografia, dades geolocalitzades i transparència". L'inici dels seminaris tindrà lloc a partir de les 10.00 hores, també a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.