Ana Barceló, Elena Cebrián, Rafael Climent i Josep Vicent Boira responen a les preguntes de la ciutadania en Diàlegs d'Estiu

11/07/2018

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; la consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; i el secretari autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira; responen a les preguntes de la ciutadania en la quarta jornada de Diàlegs
d'Estiu. Les intervencions dels membres del Consell es fan aquest dijous en diferents localitats del territori valencià.

Així, Ana Barceló intervé a Alacant; Elena Cebrián ho farà a Viver; Rafael Climent es desplaçarà a Altea; mentre que Josep Vicent Boira dialogarà amb la ciutadania al Port de Sagunt.

Al seu torn, la quarta jornada del Fòrum Ètica Pública i Democràcia-Diàlegs d'Estiu centra el debat amb la ciutadania en la "Crisi ecològica, econòmica i d'atencions", amb la intervenció de l'antropòloga, educadora social i enginyera Yayo Herrero. L'acte, que se celebra a les 19.30 hores a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, forma part de les converses obertes sobre diferents temes d'actualitat.

Així mateix, durant la sessió de dijous es desenvolupa el seminari "Geografia, dades geolocalitzades i transparència", en la qual participa el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz.

També es parlarà sobre "Territoris socialment responsables" en un seminari en què es compartiran experiències de territoris que duen a terme polítiques actives per a gestionar els impactes socials, laborals, ambientals, econòmics i culturals.

D'altra banda, s'impartirà el taller sobre "Intel·ligència col·lectiva", a càrrec del sociòleg Daniel Tarragó.

L'inici dels seminaris i tallers tindrà lloc a partir de les 9.30 hores, també a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.