Alcaraz presideix la presa de possessió de la nova secretària autonòmica de Transparència i la directora general de Cooperació i Solidaritat

12/09/2018
Alcaraz presideix la presa de possessió de la nova secretària autonòmica de Transparència i la directora general de Cooperació i Solidaritat

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha presidit l'acte de presa de possessió de la nova secretària autonòmica de Transparència, Belén Cardona, i la directora general de Cooperació i Solidaritat, Antonia Moreno.

El conseller Alcaraz ha donat la benvinguda a les noves integrants de l'equip de la Conselleria i ha destacat la trajectòria de les dues responsables, a més de remarcar "la capacitat de gestió, les noves idees i la capacitat crítica que podran aportar en aquest tram de legislatura".

La secretària autonòmica de Transparència, Belén Cardona, ha mostrat agraïment pel nomenament i ha assenyalat que accepta aquesta responsabilitat "amb molt de respecte, il·lusió i confiança", després de conéixer el "magnífic equip de la Conselleria".

Per la seua banda, la directora general de Cooperació i Solidaritat, Antonia Moreno, ha destacat "el treball fet fins ara, de manera que s'ha aconseguit convertir la cooperació valenciana en un referent".

En l'acte de traspàs de carteres també ha participat Zulima Pérez, qui va ocupar prèviament la Secretaria Autonòmica de Transparència i és actualment subsecretària de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Arxius relacionats