Transparència col·labora en un taller per a periodistes sobre l'ús del nou Visor Pressupostari de la Generalitat

01/12/2018

La directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, participa el pròxim dilluns en un taller formatiu dirigit a professionals dels mitjans de comunicació sobre la funcionalitat del nou Visor Pressupostari de la Generalitat.

Es tracta d'una activitat que organitza la Unió de Periodistes Valencians en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

L'aplicació, que es pot trobar al web de 'GVA Oberta', fa accessibles dades dels pressupostos de la Generalitat com ara la distribució de despeses o els ingressos obtinguts o els seus conceptes, entre d'altres. Es tracta d'una iniciativa del Govern valencià per tal d'impulsar una Administració autonòmica oberta, accessible i transparent on la informació d'interès públic puga estar a la ma de la ciutadania amb la màxima facilitat.

Aquest taller formatiu gratuït sobre l'ús del nou Visor Pressupostari de la Generalitat dirigit a periodistes tindrà una durada de dues hores i s'impartirà el dilluns 3 de desembre de 9.30 a 11.30 hores al Col·legi Major Rector Peset de València.