Transparència signa el conveni de col·laboració amb l'Associació de Juristes Valencians per al foment i la recuperació del Dret Civil foral autonòmic

17/04/2019
Transparència signa el conveni de col·laboració amb l"Associació de Juristes Valencians per al foment i la recuperació del Dret Civil foral autonòmic

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha signat amb el president de l'Associació de Juristes Valencians, José Ramon Chirivella, el conveni de col·laboració entre la Generalitat i la mencionada entitat per al foment i la recuperació del Dret Civil foral autonòmic.

D'acord amb els punts recollits en el document es realitzaran, durant l'any present, actuacions en defensa de la capacitat de legislar i desenvolupar un dret civil propi en la Comunitat Valenciana en el seu exercici d'autogovern. D'entre les accions previstes destaquen la divulgació, formació, difusió i promoció -mitjançant jornades, xarrades, seminaris, cursos i exposicions- així com l'edició de publicacions relacionades amb la matèria.

La Generalitat, a través de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, destina 15.000 euros al finançament de les activitats contemplades en aquest conveni.

L'acte de signatura ha comptat també amb la presència del director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, Josep Ochoa.

Arxius relacionats