Novetats

« Ves enrere

Congrés “L'autogovern del poble valencià, passat, present i futur”

Congrés “L'autogovern del poble valencià, passat, present i futur”

La Conselleria de Transparència, Participació, Responsabilitat Social i Cooperació, en col·laboració amb la Universitat de València a través de la Càtedra de Dret Foral, celebren al novembre el Congrés "L'autogovern del poble valencià, passat, present i futur".

 

El Congrés, que es desenvoluparà durant els dies 8, 9 i 10 de novembre a València, farà un balanç des de la perspectiva històrica de l'autogovern i s'analitzarà el moment actual que viuen les institucions valencianes, tractant de definir els reptes de futur, sense deixar de costat les perspectives espanyola i europea.

 

Les jornades comptaran amb les ponències d'historiadors com Ismael Sanz i Ferran Arxiels. Es realitzaran taules de debat sobre la transició política valència; economia valenciana; dret constitucional; evolució i reptes de futur de les institucions de la Generalitat; o sobre l'Estat de benestar i els drets socials, entre altres qüestions.

 

El conseller de Transparència, Manuel Alcaraz, serà l'encarregat de clausurar les jornades amb la ponència sobre els termes "Regne i país: el segon paràgraf del preàmbul de l'Estatut i el fonament de l'autogovern".

 

Més informació del Congrés disponible ací.

Editor de continguts