Novetats

« Ves enrere

Dia Mundial contra la Corrupció

Dia Mundial contra la Corrupció

 

L'advocat i exfiscal anticorrupció de Balears, Pedro Horrach, participa en l'acte del Dia Mundial contra la Corrupció que organitza la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació

 

L'advocat i exfiscal anticorrupció de Balears, Pedro Horrach, intervindrà a la conferència "La investigació de la corrupció" el pròxim dia 13 de desembre amb motiu del Dia Mundial contra la Corrupció, acte que ha organitzat la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i que, com a novetat, compta amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de prevenció i lluita contra el frau i la corrupció.

 

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i el director de l'Agència Valenciana de prevenció i lluita contra el frau i la corrupció, Joan Llinares, seran els encarregats de presentar i donar la benvinguda a l´advocat i ex fiscal en el Centre Cultural Bancaixa en València a les 19:00 hores, una activitat que forma part del Fòrum Ètica Pública i Democràcia. L'accés és lliure fins a completar l'aforament.

 

Pedro Horrach, fiscal Anticorrupció de Palma des de finals de 2006, procedent de la Fiscalia de Menors, va començar a aparéixer als mitjans de comunicació arran del cas Andratx. Posteriorment, en el marc del cas Palma Arena, es va encarregar del procediment contra l'expresident balear i ex ministre amb José María Aznar, Jaume Mates. També ha treballat en moltes de les causes obertes al partit Unió Mallorquina. Finalment, va ser fiscal del cas Noos.

 

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, pretén sensibilitzar al conjunt de la ciutadania i, especialment, a les administracions públiques sobre la necessitat d'implantar una nova cultura del bon govern basada en els principis de transparència i responsabilitat, afavorint, d'esta manera, la creació i consolidació d'un clima anticorrupció per a ara i per al futur. Este acte pretén contribuir a este objectiu.

 

Si en 2015 i 2016 van ser José Ugaz, president mundial de Transparència Internacional i Pablo Ruz, titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Móstoles i ex magistrat de l'Audiència Nacional, en 2018 és l'advocat i ex fiscal anticorrupció, Pedro Horrach, el qual protagonitzarà esta activitat amb motiu del Dia Mundial contra la Corrupció.

 

 

Editor de continguts