Novetats

« Ves enrere

Jornada Sistema d'Alertes per a la Prevenció de la Corrupció el pròxim 17 d'octubre a València

Jornada Sistema d'Alertes per a la Prevenció de la Corrupció el pròxim 17 d'octubre a València

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació celebrarà el pròxim dimarts 17 d'octubre una Jornada tècnica dedicada al Sistema d'Alertes per a la Prevenció de la Corrupció, en el Saló Ausias March de la Fundació Bancaixa, Plaça Tetuan.

Esta jornada es constituïx com un fòrum en el qual difondre i compartir el coneixement tècnic i les experiències per a crear, o si és el cas millorar, els sistemes de prevenció de la corrupció i males pràctiques en les organitzacions públiques. Es compta amb la participació d'experts en esta matèria.

Inscripció i informació gratuïta enviant un correu a : sistemadealertas@transparencia.org.es

Programa de la jornada

09.00 h: Acreditació d'invitats.

09.30 h: Presentació de la Jornada. Manuel Villoria Mendieta, Professor titular de Ciències Polítiques de la Universitat Rei Joan Carles i membre del Comité de Transparència Internacional Espanya, i Alfons Puncel Chornet, Sotssecretari de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 

09.45 h: Conferència Inaugural: Conductes delictives en matèria de contractació pública. Dra. M. Ángeles Jareño Leal, Professora de Dret Penal de la Universitat de València.

 

10.30 h: Col·loqui.

 

10.45 h: Café de cortesia.

11.15 h: Taula Redona. El sistema d'alertes des d'enfocaments diversos. Intervencions a càrrec de Silvia Vernia Trillo, Directora de l'Oficina per a la Transparència i les Bones Pràctiques de l'Ajuntament de Barcelona; Miguel Ángel Blanes Climent, Tècnic Jurídic del Síndic de Greuges; Álvaro Ibáñez Alfaro, Inspector de la Policia Nacional, Carlos Balmisa García-Serrano, Director del departament de control intern de la CNMC, i un representant de l'administració municipal. Modera: María José Rodríguez Blasco, Directora General de la Advogacia.

 

12.30 h: Col·loqui.

 

13.00 h: Taula de treball conjunta d'Oficines Antifrau. Intervenen: Manuel Alcaraz Ramos, Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació; Joan Xirau Serra, Director Adjunt de l'Oficina Antifrau de Catalunya; Joan Llinares Gómez, Director de l'Agència Antifrau de València. Modera: Manuel Villoria Mendieta i Alfons Puncel Chornet.

 

14.00 h: Clausura de l'acte.


 

Editor de continguts